Blog 3: Oh jeej, ze kan niet naar zwemles. En nu?

Hoe enthousiast we Ize lieten beginnen aan de zwemlessen, hoe vergeetachtig we waren dat ze in juni geopereerd zou worden aan de keel- en neusamandelen. En nu? Ze mag en kan een aantal weken niet zwemmen. Maar hoe gaat dat dan?

Gelukkig wisten wij van onze oudste dochter al dat je bij Zwemles Venlo lessen kunt afmelden en later in kan halen. Natuurlijk moet dat wel minimaal 6 uur van tevoren doorgegeven worden als je het op voorhand weet.

Ze mocht 3 weken niet zwemmen en vond het maar niks. Ze springt zo ontzettend graag het water in! Ze is inmiddels een aantal weekjes bezig en ze heeft er zoveel plezier in. Ook is ze al enorm watervrij. En dat wordt ook gestimuleerd door de juffen. Ze krijgt les van Juf Sanne en Juf Imke. Twee hele lieve juffen, maar als het moet hebben ze genoeg pit om de kinderen flink aan de slag te laten gaan. Ook niet geheel onbelangrijk!

Deze week is ze gelukkig weer begonnen. Gisteren met een inhaalles en vandaag haar eigen reguliere les. In de komende weken hebben we 2 x per week de zwemles gepland. Zoals ik al aangaf kun je lessen afzeggen. Deze lessen kun je later zelf inplannen. Via de zwemmodule kun je zien wanneer er plek is voor je kindje. Je kunt de les zelf aanmelden.

Heb je al ontdekt dat je daar de lessen zelf ook kan afmelden? Het is nu de vakantieperiode. Wellicht ga je een aantal dagen weg en valt daar net de zwemles in. Of misschien heeft je kindje op woensdagmiddag een kinderfeestje. Via de zwemmodule kun je lessen afmelden en aanmelden. Wij moesten meerdere lessen afmelden. Dit deden we via de receptie waar je ook altijd vriendelijk geholpen wordt. Maar als we maar 1 les af hoeven te melden dan doen we dit via de module.

Inmiddels is Ize gelukkig weer helemaal opgeknapt en gisteren tijdens de inhaalles waren er maar 4 kindjes. Wat soms ook wel eens fijn is, want dan is er net een stukje meer aandacht. Papa was mee dit keer en toen ze thuiskwam werd er op de droge grond nog even een voorstelling gegeven hoe de zwemles gegaan was!

 

geschreven 17 juli 2019