Blog 7: Een zwempietje

Ja je leest het goed, Ize is een heus zwempietje en heeft haar pietendiploma gehaald bij Zwemles Venlo! Een speciale zwemles deze week.

Pietenzwemmen

Eventjes terug kregen wij een mailtje dat Ize in de week van 5 december pietenzwemmen zou hebben. Leuk hoor, maar wel een beetje nieuwsgierig ging ze naar de zwemles, wat zou het pietenzwemmen inhouden? Er was niets nodig.

Na school vertrokken we naar zwemles, en daar kregen alle kindjes de uitleg. Er waren allemaal opdrachten die ze moesten doen tijdens de zwemles. En Ize vertelt vrolijk dat het er heel veel waren. Sommige waren een beetje spannend en sommige waren heel erg leuk.

Zo moesten de kinderen over het dak lopen, een constructie in het water, het was wel een wiebelig dak maar het was wel leuk. Ze moesten pakjes redden, op het paard in het water, door de schoorsteen springen, koprollen het water in, ballen zoeken en pakjes bezorgen.

Een hele spannende en leuke les. Koprollen het water in was nog een beetje spannend, maar gelukkig was daar juffrouw Imke die dat heel mooi oploste. En als laatste werd er nog heel hard een liedje gezongen.

Een groot feest in het zwembad van Zwemles Venlo dus! Alle hulppietjes zijn geslaagd voor hun pietendiploma. Dit kregen ze bij de receptie samen met een heerlijk chocolaatje wat naar zo’n leuke en vermoeiende zwemles zeker opgesmikkeld mocht worden.geschreven december 2019