Zwemlessen zwemsurvival diploma A-B-C

Volg bij ons zwemlessen met diplomagarantie voor het A-B-C diploma met zwemsurvival. Bij deze diploma’s wordt er naast de zelfredzaamheid ook aandacht besteed aan hoe een kind zijn/haar vriendje/vriendinnetje het beste kan helpen in een noodsituatie om bij de kant te komen! Tijdens het afzwemmen zullen er verplichte- en niet verplichte onderdelen zitten, waarbij de kinderen zelf een keuze kunnen maken welke niet-verplichte oefeningen zij tijdens het afzwemmen willen gaan doen. De nadruk bij de diploma’s ligt vooral op de elementaire zwemtechnieken die nodig zijn voor zelfredzaamheid en veilig spelen in het water.  De serie bestaat uit:

  • A-diploma met Zwemsurvival   (Zelfredzaamheid)
  • B-diploma met Zwemsurvival   (Uitbreiden zelfredzaamheid, drijven met hulpmiddelen)
  • C-diploma met Zwemsurvival   (Vergroten uithoudingsvermogen, redden van vriendje/vriendinnetje)

Voorwaarde is een minimale leeftijd van 4,5 jaar. Als tip voor ouders: als kinderen zonder zijwieltjes kunnen fietsen, dan zijn zij ook klaar om te leren zwemmen. Alle lessen duren 1 uur.

Vier keer per jaar starten er nieuwe groepen met maximaal 8 kinderen. De nieuwe groepjes voor het A diploma met zwemsurvival starten in week 44 (vanaf maandag 28 oktober).

Voor gezinnen met een laag inkomen kan via Stichting Leergeld (aanvragen via de school van uw kind) een bijdrage ontvangen worden voor het volgen van zwemlessen. Deze kunt u ook bij Zwemles Venlo gebruiken.

 

            

            

    

* Genoemde prijzen zijn per 4 weken. Bij een 1- of 2- ouderpas is het tarief incl. de zwemlessen en mag er onbeperkt bij Fit Focus gesport worden door de betreffende ouder(s)!

* Inschrijfgeld bedraagt € 42,00 (dit is inclusief het eerste zwemexamen) en deze dient bij inschrijving te worden voldaan.