Themalessen

OPFRISCURSUS, 21 en 28 juni

Bekend is dat kinderen op steeds jongere leeftijd leren zwemmen. Dat is op zich positief omdat kinderen daardoor steeds eerder zwemveilig zijn. Het is echter wel van belang dat kinderen het geleerde blijven oefenen. Om te voorkomen dat kinderen de verschillende zwemslagen verleren is het verstandig om regelmatig te gaan zwemmen.

Dat blijkt in de praktijk jammer genoeg lang niet altijd het geval en de kinderen die wel nog regelmatig zwemmen zullen vaak enkel nog de schoolslag zwemmen. Om de veiligheid te vergroten organiseert Zwemles Venlo bij voldoende belangstelling een opfriscursus zwemmen. De deelnemende kinderen worden in twee leuke en leerzame lessen weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. 

Praktische zaken:
• Elke deelnemer moet minimaal in bezit zijn van diploma A.
• Ook kinderen die hun zwemdiploma elders hebben gehaald zijn van harte welkom.
• 1¼ uur les.
• Lesmomenten zijn op vrijdag 21 en 28 juni van 19:00 tot 20:15 uur.
• Kosten voor 2 lessen bedragen € 32,50. 
• Aanmelden kan door een e-mail te sturen: info@zwemlesvenlo.nl of bel naar 077 - 382 11 44.

 


 

CURSUS 'REDDEND ZWEMMEN', start vrijdag 1 februari

Wanneer uw zoon of dochter minimaal diploma B heeft behaald, is hij/zij vaardig genoeg om mee te doen met onze nieuwe korte cursus ‘Reddend Zwemmen’. In 6 lessen worden er verschillende technieken aangeleerd en leren de kinderen een vriendje of vriendinnetje in nood te redden.

De korte cursus wordt gegeven op vrijdag 1, 8, 15 en 22 februari + 15 en 22 maart van 19:00 tot 20:00 door zweminstructrice Yvette.

Het is een totaal pakket à € 78,75. Dit betaal je voor aanvang van de eerste les.

Wilt uw zoon/dochter hier graag aan meedoen? Reageer dan snel, zodat wij een plaatsje kunnen reserveren. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Bel naar 077 - 387 11 44 of mail naar info@zwemlesvenlo.nl